botox kampagne

Er du ked af at din bekymringsrynke får dig til at se træt eller sur ud? Eller har du en oplevelse af at du ser ældre ud end du føler dig?  Jo ældre, vi bliver, des mere tydelige bliver rynkerne og linjerne.

Botox er en populær behandling, og vi kan med én enkel behandling, udviske alderens tegn og opnå et smukt og naturligt resultat.

RESULTATER AF BOTOX
BEHANDLINGER

Design uden navn
Foer

BOTOX BEHANDLINGER SOM VI UDFØRER I SAMA

 • Bekymringsrynker mellem brynene 
 • Panderynker
 • Rynker over næsen (bunny lines)
 • Smilerynker ved øjnene (kragetæer)
 • Nedadvendte mundvige
 • Rygerynker på overlæben
 • Lip flip
 • Brynløft
 • Tandkødssmil (gummy smile)
 • Hamsterposer (platysma)
 • Masseter – bred kæbemuskel
Design uden navn 1
25 procent paa din foerste botoxbehandlling e1678119908183

Har du aldrig fået botox hos SAMA? Så er det måske nu du skal slå til! Du får hele 25% i rabat ved din første behandling. Dette gælder alle botox behandlinger, store som små. 

Book din botox konsultation hos vores læge Jakob Nielsen. Han vil sammen med vores dygtige sygeplejersker, vejlede dig i hvilken behandling, der passer til netop dig. 

 

HVAD ER BOTOX

Botox er en populær behandling, og du kan med én enkelt behandling opnå et smukt og naturligt resultat. Botox (botulinum toksin) kan anvendes til behandling af dynamiske eller mimiske rynker. Det vil sige, rynker der fremkommer ved muskelsammentrækning. Botox forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskulatur, og der opnås derfor en afslapning af musklen. Botox er udvundet af jordbakterier, og er i mere end tre årtier blevet benyttet til kosmetiske behandlinger. I takt med at vi bliver ældre, mister vi elasticitet, fedtvæv og hyaluronsyre i huden. Det viser sig b.la. ved at huden får linjer og rynker. Huden bliver tyndere og aktiviteten fra ansigtsmusklerne bliver mere fremtrædende og viser sig som rynker der hvor huden folder sig. Vi kan udadtil komme til at fremstå sure eller trætte, selvom det ikke er sådan vi føler os inden i. Dette kan afhjælpes med én enkel behandling med botox. Hos SAMA behandler vi efter et forsigtighedsprincip, så vores kunder ikke føler sig overbehandlede, eller har en følelse af at mangle mimik i ansigtet. Det er yderst vigtigt for os at bevare det naturlige udseende, og vi tager derfor altid udgangspunkt i vores egen faglige vurdering, og den enkelte kundes ønsker og behov .

 

FØR BEHANDLINGEN

For at minimere risikoen for blå mærker og hævelse, opfordrer vi til, at du undgår blodfortyndende præparater, såsom Treo, Ipren eller fiskeolie i 4 dage før behandlingen. Har du tendens til blå mærker, anbefaler vi også at du undgår præparaterne 2 dage efter din behandling.

 

SELVE BEHANDLINGEN

De fleste af vores botoxbehandlinger, tager ca. 20 minutter, og smerteniveauet ligger på et let til middelniveau. Inden behandlingen taler vi hele processen igennem, så du kan føle dig tryg i vores hænder. Vi tager altid billeder, både før og efter behandlingen, til dokumentation i din journalen. Huden desinficeres, og der optegnes på huden hvor indstikkende skal være, så musklerne rammes helt præcist. Herefter indsprøjtes produktet. Dette kan føles som små stik, og kan svie en smule i sekunderne hvor produktet indsprøjtes.

 

EFTER BEHANDLINGEN

Efter behandlingen vil du opleve let hævelse, og rødme på de behandlede områder. Indstikstederne kan minde om små myggestik, men dette vil aftage inden for den første time. Efter behandlingen vil der være en øget risiko for infektion i det behandlede område. Vi anbefaler at du undgår berøring, samt make-up og cremer i de første 4 timer. Undgå hård fysisk aktivitet i de første 48 timer. Hård træning får pulsen op, og blodet til at pumpe hurtigere rundt i kroppen, hvilket øger risikoen for blå mærker og forlænger hævelsesprocessen. Da det er individuelt, hvor stor en mængde produkt man skal have, tilbyder vi et touch up efter 14 dage – dog senest 3 uger efter behandlingen.

Profhilo
25 procent paa din foerste botoxbehandlling e1678119908183
Rul til toppen