OM OS

KLINIK SAMA ER EN KOSMETISK KLINIK I HJERTET AF DET CHARMERENDE ISLANDS BRYGGE

HVEM ER VI

SAMA er en kosmetisk speciallægeklinik beliggende på Islands Brygge på Amager. Klinikken er drevet af indehaveren Sarah Joy Hupfeld. Hun er kosmetisk sygeplejerske. Klinikkens ansvarshavende læge er dermatolog Jakob Nielsen.

Hos SAMA er vi specialiseret i injektionsbehandlinger og laserbehandlinger til permanent hårfjerning. Vi behandler kun med de bedste og nyeste teknikker indenfor begge områder.
Hos SAMA vil du altid blive rådgivet og behandlet af enten en læge eller en sygeplejerske. Vi er godkendt og registreret hos Patientsikkerhedstyrelsen som autoriserede behandlere. Det sikre dig den bedst mulige rådgivning og behandling. Hos SAMA kan du forvente et imødekommende personale, der lægger stor vægt på, at lytte til dine behov, og give en individuel vejledning ud fra dine ønsker. Du er velkommen til at kontakte os til en gratis og uforpligtende konsultation.

IG
samaint2

SAMA'S VÆRDIER

Hos SAMA har vi fokus på det æstetiske og sætter en stor ære i at hjælpe vores kunder til, at opnå deres ønskede resultat. Med afsæt i vores vores faglige indsigt og viden tilrettelægger vi en behandlingsplan i tæt dialog med kunden og sikrer et resultat, der matcher udseende og naturlighed. SAMA lytter til dine ønsker og behov og sammen med dig finder vi løsninger, der forener faglighed og personlige præferencer til et balanceret æstetisk udtryk, der giver dig glæde og tilfredshed i hverdagen.

Hos SAMA indledes en behandling altid med en konsultation hos en læge eller sygeplejerske, der er registreret som behandler i Patientsikkerhedsstyrelsen. Som behandlere dygtiggør vi os løbende gennem uddannelse og kurser, så vi tilrettelægger og gennemfører behandlinger, der tager afsæt i den nyeste viden. På den måde kan du være tryg og sikker på, at få den bedste vurdering ud fra en fagligt anerkendt perspektiv. Vores professionelle personale ser frem til at tage imod dig.

Sarah

Sarah Joy Hupfeld

Sarah er indehaver af SAMA, og uddannet kosmetisk sygeplejerske. Hun har flere års erfaring som sygeplejerske, og har gennem videreuddannelse og kurser, opnået en bred forståelse inden for kosmetisk æstetik samt ansigtets anatomi. Hun skaber gode og trygge rammer  for sine kunder, og tager sig tid til at rådgive og vejlede, så du altid kan føle dig tryg i hendes hænder. For Sarah er det vigtigste resultat, at hendes kunder er glade og tilfredse med behandlingen. Sarah tager altid udgangspunkt i at skræddersy det bedste individuelle forløb, der passer til hendes kunder.

jakob cropped

Jakob Nielsen

Jakob Nielsen er uddannet speciallæge i dermatolo-venerologi ved Aarhus Universitetshospital. Han efter uddannelse arbejdet med hudsygdomme på Aarhus og Odense universitetshospitaler samt i en privat hudlægeklinik. Jakob har siden medicinstudiet forsket i både Danmark og USA, hvor han har skrevet over 30 videnskabelige artikler. Ved siden af hans arbejdet med kosmetiske behandlinger, har han de seneste 6 år primært arbejdet med udvikling af nye lægemidler til hudsygdomme. Jacob vil gennemføre en del af konsultationerne hos SAMA. Som kunde kan du altid forvente professionel og grundig vejledning hos speciallæge Jacob.

Hvis du har spørgsmål til klinikken eller vores behandlinger er du velkommen til at kontakte os

Rul til toppen