September Kampagne

BLACK NOVEMBER

Black november er startet i SAMA, og du kan starte dit forløb allerede i dag! ⚡️🖤

Og  se frem til en hårfri sommer!

Hos SAMA er vi gået i sort!🖤🖤

Vi har i hele november en STOR kampagne med 50% på permanent hårfjerning. Det betyder at du kan opstarte dit forløb nu, og nyde næste sommer uden at du skal tænke på barbering!  

Du kan i hele november spare 50% på permanent hårfjerning ved køb af minimum 2 områder. Køber du hele dit forløb i november, får du 50% på ALLE dine behandlinger. 

Book tid til en gratis konsultation allerede i dag! 

Skaermbillede 2023 09 05 kl. 12.47.52

Kampagnepriser

Herunder kan du se vores priser på nogle af de mest populære områder du kan få behandlet!

haarfjerningpriser

Hvad er permanent hårfjerning?

haarfjerning reklame
Hos SAMA kan vi hjælpe dig af med de uønskede hår helt permanent!
 Vi kender allesammen til at have uønskede hår. Vi bruger tid og penge på skrabere eller voks, samt døjer med røde knopper og indgroede hår efter barbering eller voksning.
 
Hos SAMA benytter vi os af den nyeste teknologi inden for laser til permanent hårfjerning. De fleste kunder vil opleve at være hårfri, allerede efter 6-8 behandlinger! Vores lasermaskinen kan behandle alle hud- og hårtyper. Helt fra de mørke stride hår på benene til de lysere ansigtshår.

Gør noget for dig selv allerede i dag! Tilbuddet gælder til og med d. 30 november. 

Skal du nå at benytte vores tilbud? Så book en tid til en gratis og uforpligtende konsultation herunder eller ring på tlf: 60 53 85 50

Hos SAMA er vi et uddannet personale der består af sygeplejersker og læger, med en stor faglig viden inden for laserbehandlinger. Du kan derfor være sikker på, at vi giver dig den bedste rådgivning og vejledning, i hvilken behandling der passer til netop dig. Alle i klinikken er autoriserede behandlere hos Styrelsen for patientsikkerhed.

Design uden navn 4

FØR OG EFTER BILLEDER

4E72B269 732A 4238 A7B5 8A9ADFD03E0C
A426F3E5 3E2C 4EB3 A539 F5ACDDD39CC1

Vi glæder os til at se dig hos SAMA!

🖤🖤🖤🖤

Rul til toppen