Profhilokampagne

Spar op til 4.000 kr. 2

Spar 30 % med en Profhilobehandling

Med en Profhilobehandling kan du opnå en opstrammende og en hudforyngende effekt. Profhilo reducerer kreppet og løs hud, samt genvinder hudens elasticitet og tilfører den fugt.

Profhilo reducerer fine linjer uden at give mere fylde, hvilket giver et naturligt resultat. Produktet har et af de højeste koncentrationer af hyaluronsyre på markedet. Hyaluronsyre findes allerede naturligt i vores bindevæv. Det er med til at binde væske, og give huden fugt, blødhed og elasticitet.

Vi anbefaler 2 eller 3 behandlinger med Profhilo. Er huden meget kreppet, skal der 3 behandlinger til. Vi behandler med 4 ugers mellemrum mellem behandlingerne. Resultatet af behandlingsforløbet med Profhilo er langvarig, og kan holde over et år. Vi anbefaler at holde resultatet ved lige med 1 behandling om året.

Giv din hud et kaempe boost 2

Du har nu mulighed for at slippe af med kalkunhud i ansigtet og på halsen!

Profhilo er en behandling, der kan benyttes til mange områder på kroppen. Nogle af de mest populære områder er ansigtet, halsen og decolleté. Derudover kan man også behandle andre områder, som for eksempel løs og kreppet hud ved armhulen, hængehud på overarmene og rynker på hænderne.

Vores kampagne kører i hele juni, og hvis du forudkøber dine behandlinger i juni, kan få 30% på alle dine behandlinger og opnå en besparelse på op til 4.000 kr.

Giv din hud et kaempe boost 3

 

Opnå en smuk og frisk sommerglød!

Start dit forløb allerede i dag, og nyd din sommer med en smuk og opstrammet hud. 

Design uden navn 2

 

Bestil tid til en konsultation allerede i dag!

Ring på 60 53 85 50 og bestil tid til en gratis konsultation hos en af vores sygeplejersker. Vores sygeplejersker er uddannet til at give dig den bedste vejledning indenfor kosmetiske behandlinger, samt rådgive dig i hvilken behandling der passer til netop dig. Du kan også booke en tid via vores hjemmeside.

Design uden navn 3 1
3 1
Rul til toppen